Drogi gościu! Nie zastanawiaj się długo.. warto się zarejestrować, aby uzyskać dostęp do pełnej funkcjonalności serwisu! Kliknij tutaj i dołącz do klubowej społeczności.
Jeżeli jesteś migrującym użytkownikiem forum clubbing.pl to bardzo dobrze trafiłeś.
Za minimum 3 letni staż na forum dostaniesz z urzędu 50 pkt. tutejszej waluty tzw. rep/lansu.
Za staż 5 letni 100 pkt. rep/lansu, a za 10 letnie kombatanctwo należy Ci się aż 200 pkt. rep/lansowych!
Ponadto userzy z minimum 5 letnim stażem na forum c.pl zostaną zaliczeni do vip grupy 'stara gwardia c.pl'
z przywilejami w postaci dwukrotnie większej dziennej liczby punktów replansu +/- do rozdania i możliwości customizacji własnego profilu.
Na życzenie zostanie także zmieniona w bazie danych data przystąpienia do forum, tak aby pokrywała się z realnym stażem na forum, z którego nas przeganiają
Jako że uwielbiam ostre żarcie to zamierzam wychodować sobie papryczki ostre jakies :) ktoś chodował z was jakieś cenne porady do których sami doszliście ?? a i ogólnie jakie polecacie bo są najsmaczniejsze??
ja hodowałem ostatnio papryczki...kontrolnie wrzuciłem parę ziarenek do doniczki....po paru dniach wykiełkowały...stały na parapecie na oknie..rosły około 2 miesięcy, może troszkę ponad...tak kolo metra wysokości miały...jedna roślinka miała gdzieś z 10 papryczek...nie wiem tylko czy o każej porze można je sadzić...ja je sadziłem w maju.
papryczki przywiozłem z Wietnamu...z nich miałem nasiona...jak chcesz to mogę Ci wysłać tych ziarenek. mam tego stuffu jeszcze troszke.siekiera w gębie...ostre sa kurewsko...wystarczy 1/4 papryczki na całe dani,a i tak niektórzy mają problem ze zjedzeniem potrawy z dodatkiem tego wynalazku natury
Użytkownik Radex dnia 12 February 2012 - 02:48 PM napisał
ja hodowałem ostatnio papryczki...kontrolnie wrzuciłem parę ziarenek do doniczki....po paru dniach wykiełkowały...stały na parapecie na oknie..rosły około 2 miesięcy, może troszkę ponad...tak kolo metra wysokości miały...jedna roślinka miała gdzieś z 10 papryczek...nie wiem tylko czy o każej porze można je sadzić...ja je sadziłem w maju.
papryczki przywiozłem z Wietnamu...z nich miałem nasiona...jak chcesz to mogę Ci wysłać tych ziarenek. mam tego stuffu jeszcze troszke.siekiera w gębie...ostre sa kurewsko...wystarczy 1/4 papryczki na całe dani,a i tak niektórzy mają problem ze zjedzeniem potrawy z dodatkiem tego wynalazku natury